1. Oposiciones
  2. Educación
  3. Maestro de Educación Primaria
  4. Oposiciones Cos Mestres Especialitat Educacio Primaria
OPOSICIONES COS DE MESTRES - ESPECIALITAT EN EDUCACIO PRIMARIA

Oposiciones Cos de Mestres Especialitat en Educació Primaria

EL CURSO OPOSICIONES COS DE MESTRES - ESPECIALITAT EN EDUCACIÓ PRIMARIA ESTA DE BAJA
TE MOSTRAMOS A CONTINUACIÓN CURSOS RELACIONADOS O PUEDES RELLENAR EL FORMULARIO Y TE ENVIAREMOS INFORMACIÓN DE OTROS PROGRAMAS ACTIVOS
  • Lugar/Modalidad:

    A Distancia

  • Fechas:

    Modalidad Abierta

EL CURSO OPOSICIONES COS DE MESTRES - ESPECIALITAT EN EDUCACIÓ PRIMARIA ESTA DE BAJA
TE MOSTRAMOS A CONTINUACIÓN CURSOS RELACIONADOS O PUEDES RELLENAR EL FORMULARIO Y TE ENVIAREMOS INFORMACIÓN DE OTROS PROGRAMAS ACTIVOS

Descripción

Solo preparan alumnos de Catalunya

Las academias de oposiciones Forum educans se caracteriza por ser capaz de ofrecer el modelo de educación a distancia que permite al alumnado una perfecta compaginación con la realización de otros estudios, e incluso compartir la actividad formativa con las jornadas laborales que se hallan establecidas en horarios concretos

✔ Requisitos Cos de Mestres Especialitat en Educació Primaria

Titulació i altres requisits

Titulació: Mestre, diplomat en professorat d'educació general bàsica, mestre d'ensenyament primari.

Nivell de català exigit: equivalent a certificat de suficiència de català (C)

maestro, administracion local, oposiciones administracion local

Temario Oposiciones Cos de Mestres Especialitat en Educació Primaria 2024

Tema 1 Característiques bàsiques del desenvolupament psicoevolutiu dels nens i nenes dels sis als dotze anys. Aspectes cognitius, motrius, afectius i socials.

Tema 2 La concreció dels currículums en el marc del projecte educatiu del centre.

Tema 3 La tutoria a l’Educació Primària.

Tema 4 L’atenció a la diversitat de l’alumnat.

Tema 5 L’avaluació dels processos d’aprenentatge de l‘alumnat d’Educació Primària.

Tema 6 Les tecnologies de la informació i la comunicació. Intervenció educativa per a la seva utilització i aplicació en les diferents àrees de coneixement.

Tema 7 L’àrea de Coneixement del medi natural, social i cultural a l’Educació Primària: enfocament, característiques i propostes d’intervenció educativa.

Tema 8 Construcció de la noció de temps històric a l’Educació Primària.

Tema 9 L’entorn i la seva conservació. Relacions entre els elements dels ecosistemes, factors de deteriorament i regeneració.

Tema 10 L’aprenentatge dels fenòmens físics i els canvis químics. Planificació i realització d’experiències per a l’estudi de propietats, característiques i comportament de la matèria i l’energia.

Tema 11 L’àrea d’Educació per a la ciutadania i els drets humans a l’Educació Primària: enfocament, característiques i propostes d’intervenció educativa.

Tema 12 L’àrea d’Educació Artística a l’Educació Primària com a àrea integrada: enfocament, característiques i propostes d’intervenció educativa. Contribució de l’àrea al desenvolupament de les competències bàsiques. Objectius, continguts i criteris d’avaluació: aspectes més rellevants. Relació amb les altres àrees del currículum.

Tema 13 Els diferents llenguatges i tècniques artístiques. Intervenció educativa en l’elaboració de composicions plàstiques i imatges: planificació, disseny i organització del procés selecció i utilització de materials i tècniques.

Tema 14 L’Àrea de Llengua castellana i literatura a l’Educació Primària: enfocament, característiques i propostes d’intervenció educativa.

Tema 15 La intervenció educativa en la reflexió sistemàtica sobre el llenguatge en l’Educació Primària en relació amb les condicions d’utilització: el context comunicatiu, els àmbits d’ús i el text. L’adquisició de la lectura i l’escriptura.

Tema 16 L’educació literària en el context escolar. Manifestacions literàries més importants aplicades a l’Educació primària. Tècniques i estratègies d’utilització de la literatura infantil i juvenil. La biblioteca escolar i la biblioteca d’aula com a recursos didàctics en l’educació literària.

Tema 17 Processos d’adquisició i desenvolupament del llenguatge a l’Educació primària: comprensió i expressió oral, elements no lingüístics que acompanyen a la comunicació oral. Estratègies d’intervenció educativa.

Tema 18 Desenvolupament i característiques del procés lector a l’Educació primària.

Tema 19 Desenvolupament de l’expressió escrita a l’Educació Primària.

Tema 20 L’àrea de Matemàtiques a l’Educació primària: enfocament, característiques i propostes d’intervenció educativa.

Tema 21 Resolució de problemes. Diferents classes i mètodes de resolució. Planificació, gestió de recursos, representació, interpretació i valoració dels resultats. Estratègies d’intervenció educativa.

Tema 22 L’aprenentatge dels nombres i el càlcul numèric. Nombres naturals, enters, fraccionaris i decimals. Sistemes de numeració. Relació entre els nombres. Operacions de càlcul i procediments del mateix (càlcul escrit, mental, estimació i calculadora). Intervenció educativa.

Tema 23 Les magnituds i la seva mesura. Unitats i instruments de mesura. Estimació i aproximació a les mesures. Recursos didàctics i intervenció educativa.

Tema 24 Evolució de la percepció espacial a l’educació primària. Elements, formes i relacions geomètriques de l’entorn: classificació i sistemes de representació. Intervenció educativa.

Tema 25 Recollida, organització i representació de la informació. Taula de dades. Tipus de gràfics. Aplicacions didàctiques a les diferents àrees i la interpretació de dades. Utilització de les tecnologies de la informació i la comunicació pel tractament de dades.

Tema 26 L’àrea de Llengua catalana i literatura en l’educació primària: enfocament i característiques. Contribució de l’àrea al desenvolupament de les competències bàsiques. Objectius, continguts i criteris d’avaluació. Relació amb altres àrees del currículum.

Tema 27 La Literatura catalana en el context escolar. Manifestacions literàries més importants aplicades a l’educació primària. Tècniques i estratègies d’utilització de la literatura infantil. La biblioteca escolar com a recurs didàctic en l’educació literària.

Tema 28 L’àmbit de llengües en l’educació primària: ensenyament integrat. Transferència de coneixements d’una llengua a una altra. Contribució des de les àrees lingüístiques a l’assoliment de la competència plurilingüe i intercultural. y custodia

+ ver más
Compartir en:
SOLICITA INFORMACIÓN

También te pueden interesar estos Programas Destacados


Destacado
Curso relacionado de MASTER D

¿Quieres conseguir un empleo público como pedagogo terapéutico? Desde MasterD te preparamos para superar con éxito las Oposiciones de Educación Especial. Trabajarás en el Cuerpo de Maestros, proporcionando apoyo a todo tipo de alumnos con necesidades especiales, de integración tardía al sistema educativo o con sobredotación inte...

¿QUé ESTUDIOS SE NECESITAN PARA SER PROFESOR DE EDUCACIóN?

PARA SER PROFESOR DE EDUCACIóN SE NECESITA EL GRADO DE EDUCACIóN PRIMARIA Y LA ESPECIALIDAD DE PEDAGOGíA TERAPEúTICA.


MASTER D

Destacado
Curso relacionado de MASTER D

¿Te gustaría trabajar con niños? ¿Has estudiado magisterio pero no encuentras un trabajo adecuado a tu profesión? Cursosypostgrados.com te ofrece este curso preparación oposición educación de primaria que te formará para encontrar trabajo como maestro de primaria . Las oposiciones de educación pr...


MASTER D

Curso relacionado de INSTITUT NUMÀNCIA FORMACIÓ

OPOSICIONES PROFESOR PRIMARIA


BarcelonaMatrícula abierta

Las oposiciones para maestro de Educación Primaria de la Generalitat de Catalunya que ofrece Instituto Numancia Formación te ayudará a disfrutar de la vida que deseas, poniendo en práctica tu vocación docente y consiguiendo estabilidad laboral y económica. Preparar esta oposición con INF pondrá a tu alcance todo lo que ne...


Curso relacionado de MASTER D

OPOSICIÓN A EDUCACIÓN MUSICAL


OnlineMatrícula abierta

¿Quieres conseguir un empleo público como Maestro de Música? Desde MasterD te preparamos con éxito para superar las Oposiciones de Educación Musical. Ponemos a tu disposición los temarios actualizados a la legislación de tu CCAA, un equipo de expertos profesionales y un sistema de preparación personalizado CEyP8.10 que garantiza...


Curso relacionado de MASTER D

OPOSICIONES MAESTROS INGLÉS


OnlineModalidad abierta

¿Quieres trabajar como maestro o maestra de Inglés? En MasterD te preparamos para superar con éxito las Oposiciones de Inglés en Educación Primaria. Ponemos a tu disposición los temarios actualizados, programación didáctica, práctica de la oratoria, casos prácticos y un equipo de expertos profesionales. Nuestro médoto per...


Curso relacionado de OPOSICIONES FLOU

MAESTRO EN EDUCACIÓN PRIMARIA


Todas las provincias de EspañaMatrícula abierta

Suena el timbre. Es hora de volver al aula. Y ahí estás tú, enseñando a niños y niñas de entre 6 y 12 años, divirtiéndote en tu trabajo y disfrutando de él como uno más. Sabes que para ser maestro en Educación Primaria es muy importante tener vocación, pero también necesitas tener una buena preparación y con Flou la vas a conseg...


Formación relacionada


Haz tu pregunta