1. Oposiciones
  2. Medio Ambiente
  3. Agent Rural
  4. Curso Agent Rural Generalitat Catalunya
CURSO DE AGENT RURAL DE LA GENERALITAT DE CATALUNYA

Curso de Agent Rural de la Generalitat de Catalunya

EL CURSO CURSO DE AGENT RURAL DE LA GENERALITAT DE CATALUNYA ESTA DE BAJA
TE MOSTRAMOS A CONTINUACIÓN CURSOS RELACIONADOS O PUEDES RELLENAR EL FORMULARIO Y TE ENVIAREMOS INFORMACIÓN DE OTROS PROGRAMAS ACTIVOS
  • Lugar/Modalidad:

    Online, Semipresencial

  • Fechas:

    Modalidad Abierta

EL CURSO CURSO DE AGENT RURAL DE LA GENERALITAT DE CATALUNYA ESTA DE BAJA
TE MOSTRAMOS A CONTINUACIÓN CURSOS RELACIONADOS O PUEDES RELLENAR EL FORMULARIO Y TE ENVIAREMOS INFORMACIÓN DE OTROS PROGRAMAS ACTIVOS

Descripción

GARANTIM LA TEVA PREPARACIÓ FINS QUE ACONSEGUEIXIS LA TEVA PLAcA O ET RETORNEM EL 100_ DELS TEUS DINERS.

Solo se preparan alumnos de Barcelona

ON LINE

✔ Requisitos Curso de Agent Rural de la Generalitat de Catalunya

Requisitos

Tenir la nacionalitat espanyola o la dels altres estats membres de la Unió Europea o la dels estats als quals, en virtut de tractats internacionals subscrits per la Unió Europea i ratificats per Espanya, els sigui aplicable la lliure circulació de treballadors.

-Haver complert 18 anys i no superar l¿edat de 55 anys.

-Tenir el títol de graduat escolar, de formació professional de primer grau, o qualsevol altre que sigui equivalent a aquests, o qualsevol altre de nivell superior, o estar en condicions d¿obtenir-lo. Si es tracta d¿un títol obtingut a l¿estranger, cal disposar de la corresponent homologació del Ministeri d¿Educació i Ciència.

-Posseir el permís de conduir de la classe B, a què fa referència l¿article 5.1 del Reial decret 772/1997, de 30 de maig, que autoritza a conduir vehicles automòbils, la massa màxima autoritzada dels quals no excedeixi de 3.500 quilograms i el nombre de seients, inclòs el del conductor, no excedeixi de 9, d¿acord amb les previsions establertes en l¿esmentat article, o el permís de conduir de la classe B1, d¿acord amb la disposició transitòria primera, apartat c) de l¿esmentat Reial decret.

-Posseir la capacitat física i psíquica necessària per a l¿exercici de les funcions pròpies de les places convocades.

-No estar inhabilitat per a l¿exercici de les funcions públiques ni estar separat mitjançant expedient disciplinari del servei de qualsevol Administració pública. Els aspirants que no tinguin la nacionalitat espanyola hauran d¿acreditar, mitjançant una declaració jurada o promesa, que no estan sotmesos a cap sanció disciplinària o condemna penal que els impedeixi l¿accés a la Funció Pública en el seu estat d¿origen.

-Complir les condicions exigides per la legislació vigent per a l¿obtenció del permís d¿ús d¿armes de foc

administracion publica

Temario Curso de Agent Rural de la Generalitat de Catalunya 2024

Tema 1

La Constitució espanyola de 1978: estructura, contingut i principis. Drets i deures fonamentals. El Tribunal Constitucional.

Tema 2

Llei orgànica 6/2006, de 19 de juliol, de reforma de l¿Estatut d¿autonomia de Catalunya.

Tema 3

Institucions de la Generalitat de Catalunya. El Parlament. El President. El Govern. El Síndic de Greuges. La Sindicatura de Comptes. El Consell Consultiu.

Tema 4

L¿organització administrativa de la Generalitat de Catalunya. Els departaments de la Generalitat. Els organismes autònoms. Les empreses públiques.

Tema 5

El pressupost de la Generalitat de Catalunya. Les lleis de pressupostos: contingut bàsic.

Tema 6

Configuració de la Unió Europea. Fonts del dret comunitari. Els tractats. Els reglaments. Les directives. Els fonaments de la Comunitat Europea. Les llibertats bàsiques comunitàries.

Tema 7

L¿Administració pública: concepte i principis. El dret administratiu. L¿acte administratiu: concepte. El procediment administratiu: concepte i principis generals.

Tema 8

La revisió dels actes en via administrativa. Els recursos administratius: concepte i classes. El recurs contenciós administratiu.

Tema 9

La responsabilitat de les administracions públiques. Responsabilitat patrimonial. Les responsabilitats de les autoritats i del personal al servei de les administracions públiques.

Tema 10

El personal al servei de les administracions públiques. La funció pública de l¿Administració de la Generalitat de Catalunya: regulació.

Tema 11

La planificació i la gestió dels recursos humans a les administracions públiques. La selecció de personal. L¿oferta d¿ocupació pública. Els plans d¿ocupació. La provisió de llocs de treball. La promoció professional. Les relacions de llocs de treball.

+ ver más
Compartir en:
SOLICITA INFORMACIÓN

También te pueden interesar estos Programas Destacados


Destacado
Curso relacionado de MASTER D

El curso para preparar la oposición de ayudante técnico de medio ambiente para Andalucía te facilita formación necesaria para esta oposición del grupo C. El curso de ayudante técnico de medio ambiente para Andalucía tiene como finalidad conseguir una plaza en la Administración realizando labores relacionadas con la conservación...


MASTER D

Destacado
Curso relacionado de MASTER D

Oposiciones Agente Medio Ambiental


OnlineMatrícula abierta

¿Te preocupa el medio ambiente? ¿Quieres trabajar y desarrollar una carrera profesional al cuidado de la naturaleza y sus recursos? No lo dudes y presentante a una de las plazas que el Estado publica como Agente Medioambiental del Estado. En la academia MasterD trabajamos para ofrecerte una preparación integral en cada un...


MASTER D

Destacado
Curso relacionado de FORMACIÓN UNIVERSITARIA

Información de la Institución Formación Universitaria es la Institución Académica líder en España en Enseñanza Técnico Profesional. Nuestra misión es proporcionar a todos nuestros alumnos una enseñanza totalmente actualizada que los capacite rápidamente para conseguir empleo, para promocionarse profesionalmente o p...


FORMACIÓN UNIVERSITARIA

Curso relacionado de MASTER D

¿Te gusta la naturaleza y trabajar en el medio natural? El curso de agente de protección de la naturaleza para Aragón te prepara para aprobar esta oposición y obtener una plaza fija para trabajar en contacto con el medio ambiente. Trabaja en Aragón como agente forestal y accede a una profesión con futuro en contacto direc...


Curso relacionado de MASTER D

El curso para preparar la oposicion de agente forestal para la comunidad de Madrid desarrolla el temario que aparece en las convocatorias. El curso de agente forestal para Madrid consta de una parte general y otra especifica con temas como flora y fauna, espacios naturales, legislacion medioambiental, etc. Con el curso preparato...


Curso relacionado de MASTER D

Si te gusta la naturaleza y quieres ser agente forestal, no te lo pienses más. Sólo necesitas superar las oposiciones de agente forestal en la Comunidad de Madrid. Disfrutarás de todas las ventajas de ser funcionario trabajando en un entorno natural. En la academia MasterD Madrid, ponemos a tu disposición los mejores medi...


Formación relacionada


Haz tu pregunta