1. Oposiciones
  2. Prisiones
  3. Técnico de Servicios Penitenciarios
  4. Tecnic Especialista Generalitat Penitenciaries
CURSO PREPARACION OPOSICION TECNICS ESPECIALISTES GENERALITAT CATALUNYA GRUP SERVEIS PENITENCIARIES

Tecnic Especialista Generalitat a Penitenciàries

Tecnic Especialista Generalitat a Penitenciàries MASTER D
  • Lugar/Modalidad:

    Modalidad: Online, Semipresencial

  • Fechas:

    Modalidad Abierta


Descripción

Has pensat en treballar a les institucions penitenciàries de Catalunya? Treballar a les presons és una bona opció per encaminar la teva carrera professional en un sector interessant.

Master-D tajuda a aconseguir la teva plaça en el Cos de Tècnics dels Serveis Penitenciaris gràcies al seu curs preparatori de les oposicions de Tècnic Especialista en Serveis Penitenciaris de la Generalitat de Catalunya.

Les oposicions de tècnic especialista en Serveis Penitenciaris a Catalunya pertanyen al Grup C i estan dirigides a totes aquelles persones que volen desenvolupar un treball públic, fixe i ben remunerat, les funcions del qual estan destinades a vetllar per la seguretat interior dinstitucions penitenciàries en dita comunitat autònoma.

Aquest curs per Tècnic Especialista de Serveis Penitenciaris de la Generalitat de Catalunya, et capacita per superar aquestes proves i obtenir una plaça en el ja nomenat Cos de Tècnic d Institucions Penitenciàries.

Les principals motivacions duna persona que desitgi accedir al Cos de Tècnics d Institucions Penitenciàries han de ser la reeducació i la reinserció social dels presos. Entre les seves funcions més destacades es troben: la vigilància del compliment de les normes de custòdia i retenció dels presos, contribuir a la assistència i satisfacció de les necessitats bàsiques dels interns i també la assistència social dels familiars i lliberats.

Aquestes oposicions pels Serveis Penitenciaris, en la seva fase doposició, consisteixen en quatre proves.

La primera prova consta de dos exercicis, el primer és tracta duna prova psicotècnica i el segon un exercici de capacitat física. La segona prova consta de dos exercicis qüestionari tipus test de la part general del temari i de la part específica (100 preguntes cada test). La tercera prova és de coneixements de llengua catalana, i per últim la quarta prova és una prova mèdica.

Master-D posa a la teva disposició un preparador personal i un tutor, altament qualificats, que estaran constantment a la teva disposició. A més et facilitarà tot el temari actualitzat i altres medis i materials que ajudaran a estudiar. I sense oblidar-se que Master-D prepara als seus alumnes amb lexclusiu sistema destudi P8.10 que garanteix notes iguals o superiors al 8 sobre 10.

No deixis passar més temps, converteix-te en Tècnic Especialista dels Serveis Penitenciaris de Catalunya.

🏅Acreditaciones que tiene la oposición


✔ Requisitos Tecnic Especialista Generalitat a Penitenciàries

Requisits

Títol de Batxillerat, FPII o equivalent.

Capacitat necessària per a lexercici de les funcion de les places convocades

No estar inhabilitat per a lexercici de les funcions públiques ni separat mitjançant expedient disciplinari del servei de lAdministració Pública

Els aspirants pel torn de promoció interna, a més dels requisits deuran ser funcionaris de la Generalitat de Catalunya Cos dAuxiliars Tècnics, 2 anys dantiguitat (o 5 anys i curs formació els que no tinguin titulació) i trobar-se en actiu

gestion pnitenciaria, administracion penitenciaria
¿Has realizado el curso? Comparte tu opinión
Compartir en:
SOLICITA INFORMACIÓN

También te pueden interesar estos Programas Destacados


Curso relacionado de MASTER D

El Cuerpo Especial de Instituciones Penitenciarias es el cuerpo intermedio entre el cuerpo de Ayudantes y el Cuerpo Superior. Tienen atribuidas una gran variedad de funciones, como son funciones de colaboración que no se asignan al Cuerpo Superior, velar por el régimen, disciplina y buen funcionamiento general del centro penitenciario, funciones administrativas generales y funciones de dirección e inspección...


MASTER D

Curso relacionado de MASTER D

¿Quieres conseguir un puesto fijo en el ministerio del interior? Si eres licenciado en derecho y quieres trabajar en instituciones penitenciarias solo tienes que superar las oposiciones de Cuerpo técnico superior de IIPP y conseguir la estabilidad laboral que estas buscando.

Tendrás una buena remuneración, horarios flexibles y podrás compatibilizar la vida profesional con la personal...


MASTER D

Curso relacionado de MASTER D

Vols ser funcionari de presons en les institucions penitenciàries de Catalunya? Ara ho pots fer si superes les oposicions de tècnic especialista en serveis penitenciaris de la Generalitat de Catalunya. És una feina fixa que t’aportarà l’estabilitat laboral que tant necessites.

Posem al teu abast els millors mitjans perquè aprovis aquestes oposicions:

- Tutor personal...


MASTER D

Curso relacionado de MASTER D

¿Quieres conseguir un empleo público como Enfermero/a de Prisiones? Si tienes el grado en Enfermería, MasterD te prepara con éxito la próxima convocatoria de las Oposiciones de Enfermería Instituciones Penitenciarias y aprueba con plaza en tu CCAA.

El curso de preparación de las Oposiciones de Enfermería IIPP va dirigido a todos los Graduados/as y Diplomados/as en Enfermería interesados en desarrollar su labor profesional como funcionarios dentro del ámbito de las Instituciones Penitenciarias...


Curso relacionado de MASTER D

Supera las oposiciones para ayudante de instituciones penitenciarias con MasterD. Una vez superadas las pruebas tendrás un puesto fijo de funcionario de prisiones. Trabajar en centros penitenciarios es una buena opción si tienes estudios mínimos de Bachiller o equivalente, ya que todos los años se convocan plazas de empleo público...


Formación relacionada


Haz tu pregunta