Policía Autonómica foto 5
Curso de Mossos D Esquadra

Curso de Mossos D Esquadra

por MASTER D


Descripción

T’agradaria treballar a la policia autonòmica de Catalunya? Ser mosso d‘esquadra comporta una carrera professional viable i una professió enriquidora, amb un bon salari i una ocupació fixa.

El Cos de Mossos d’Esquadra té una trajectòria històrica important. Els seus precedents es remunten fins al segle XVIII. Va ser refosa com a cos policial amb competències de policia integral al 1983 pel Parlament de Catalunya, mitjançant la Llei 19/1983, de 14 de juliol, per la qual es creava la policia autonòmica de la Generalitat de Catalunya.

La Generalitat de Catalunya ha convocat 600 places per a mossos d’esquadra!

Aquesta és la teva oportunitat. S’han produït canvis en els requisits físics per a mossos d’esquadra: ara només s’exigeix una alçada mínima d’1,65 m per als homes i d’1,60 m per a les dones. A més, a les proves físiques s’han suprimit els exercicis de flexió de braços i tracció general.

Actualment els mossos d’esquadra treballen com a policia integral en el camp de la seguretat ciutadana, de la policia judicial, administrativa i científica, entre d’altres.

Anima’t i treballa com a mosso d’esquadra, trobaràs l’ambient perfecte per desenvolupar-te com a persona i com a professional.

El Cos de Mossos d’Esquadra és un cos jove, ja que pocs dels seus integrants superen els 40 anys.

També cal destacar que el 15_ dels seus components són dones.

Ara et preparem per a l’entrevista personal basant-nos en casos reals.

El curs d’accés als mossos d‘esquadra et facilita la formació necessària i completa perquè preparis l’oposició per formar part de la policia autonòmica de Catalunya. Amb el curs de preparació de les oposicions d’accés als mossos d’esquadra tindràs la possibilitat d’entrar en un cos que s’encarrega, entre d’altres, de la seguretat ciutadana, la vigilància d’edificis i dependències de la Generalitat de Catalunya, la vigilància d’espais públics, la policia administrativa i judicial, inspeccionar activitats relacionades amb el medi ambient i el patrimoni cultural, col•laborar amb policies locals, etc.

Comença avui mateix a estudiar amb Master.D i aconsegueix la teva plaça com a mosso d’esquadra.

🏅Acreditaciones que tiene la oposición


Requisitos Curso de Mossos D Esquadra

Requisitos

Tenir la nacionalitat espanyola

Posseir el títol de Graduat en Educació Secundària, Graduat escolar, FP1 o equivalent

No estar inclòs en el quadre d`exclusions mèdiques per a la convocatòria

Haver complert 18 anys i tenir menys de 35

Alçada mínima d`homes: 1,65 m, dones: 1,60 m

No estar inhabilitat per a l`exercici de les funcions públiques ni estar separat mitjançant el corresponent document oficial

Posseir el carnet de conduir, categoria B

Declaració jurada per la qual es compromet a portar armes

Temario Curso de Mossos D Esquadra 2020

CONEIXEMENT DE L`ENTORN

ÀMBIT INSTITUCIONAL

SEGURITAT I POLICIA

Programas Relacionados Policía Autonómica

OPOSICIONES A MOSSOS D` ESQUADRA

OPOSICIONES A MOSSOS D` ESQUADRA

Mensualidades a tu Medida. Las Oposiciones a Mossos dEsquadra son semipresenciales en Barcelona....

ERTZAINTZA GOBIERNO VASCO

ERTZAINTZA GOBIERNO VASCO

Ser ertzaina es más que desempeñar un oficio: es cumplir cada día la misión de garantizar la seguridad de todos los ciudadanos. Por ello, si hay algo que une a todos los integrantes de las Fuerzas y Cuerpos de Seguridad es la valentía y el compromiso. Si quieres dedicarte día a día a una labor de tanta relevancia social y optar...

CURSO PREPARATORIO ERTZAINTZA

CURSO PREPARATORIO ERTZAINTZA

¿No estarás pensando en trabajar en los cuerpos de seguridad de la comunidad autónoma vasca? Prepara las oposiciones a la Ertzaintza y consigue tu sueño de tener un trabajo estable y con una remuneración de 2400€ mensuales. Si cumples los requisitos exigidos, prepara las oposiciones para la Policía Autónoma Vasca con Mast...

OPOSICIONES ERTZAINTZA

OPOSICIONES ERTZAINTZA

Las Oposiciones para la Ertzaintza se imparten de manera semipresencial en Bilbao. Las funciones específicas del puesto a cubrir dependerán del destino obtenido....