1. Oposiciones
  2. Fuerzas y Cuerpos de Seguridad
  3. Policía Autonómica
  4. Curso Mossos Esquadra
Curso de Mossos D Esquadra

Curso de Mossos D Esquadra

Curso de Mossos D Esquadra MASTER D
  • Lugar/Modalidad:

    Modalidad: Online, Semipresencial

  • Fechas:

    Modalidad Abierta


Descripción

Vols ser mosso d’esquadra? Superar les oposicions per als Mossos d’Esquadra suposa aconseguir un feina fixa amb una remuneració d'aproximadament 2.000 €* al mes.

Si estàs pensant presentar-te a les oposicions de mosso, ara es pot accedir des de batxiller o equivalent i s'elimina el límit d'edat. Prepara't amb el curs de MasterD, et donem uns quants motius per fer-ho:

- Professors experts i formació amb agents.

- Preparació de l'entrevista personal.

- Simulacres d'examen com en la convocatòria.

- Activitats en les nostres acadèmies.

- Casos pràctics actualitzats conforme a la legislació vigent.

- Alumnes aprovats amb plaça en totes les convocatòries.

Comptem amb 28 anys d'experiència formant Mossos d'Esquadra. Disposaràs d'un experimentat equip de professors i entrenadors que t'ajudaran en el teu procés d'ensenyament, d'un modern campus virtual, que és una veritable comunitat d'aprenentatge, i de multitud de serveis i recursos docents que faran que el teu camí cap a l'èxit sigui molt més senzill. La nostra metodologia docent és flexible en el teu aprenentatge però exigent en la teva avaluació, tenint com resultat el nostre exclusiu sistema CE y P8.10, que té per objectiu que afrontis amb seguretat totes les proves d'accés al teu lloc d'Mosso.

Prepara't per aconseguir un lloc de Mosso en la propera convocatòria. Comptem amb excel·lents dades d'alumnes aprovats!.

Preparació d'Oposicions

27 anys d'experiència

Prepara l'Entrevista Personal

Ens basem en casos reals

Classes en Directe

Sessions amb el teu entrenador

Preparació Proves Físiques

Sistema Personal Trainer 360

Avaluació Contínua Individual

Seguiment amb el teu preparador

Èxit d'Aprovats

Excel·lents resultats d'alumnes

🏅Acreditaciones que tiene la oposición


Bolsa de Empleo y Salidas profesionales

✔ Requisitos Curso de Mossos D Esquadra

- Tenir la nacionalitat espanyola.

- Estar en possessió del títol de batxillerat, tècnic o equivalent.

- Tenir 18 anys i no superar l'edat establerta per a la jubilació forçosa

- No estar inclòs en el quadre d'exclusions mèdiques de la convocatòria.

- No tenir antecedents penals, ni trobar-se en inhabilitació absoluta o especial per a ocupacions o càrrecs públics per resolució judicial ferma i no haver estat separat, mitjançant expedient disciplinari, del servei de qualsevol de les administracions públiques o dels òrgans constitucionals o estatutaris de les comunitats autònomes.

- Declaració jurada per la qual es compromet a portar armes.

- Posseir el permís de conduir vehicles de la classe B, en vigor, o permisos equivalents.

Ja no tenim requisit d'alçada mínima i els tatuatges estan permesos sempre que no siguin contraris al codi d'ètica.

antidisturbios, seguridad ciudadana, seguridad publica
¿Has realizado el curso? Comparte tu opinión

Temario Curso de Mossos D Esquadra 2024

El temari aprovat per la Generalitat de Catalunya en les bases de la convocatòria de 2023 de Mossos d´Esquadra, està dividit en 21 temes que es concentren en els següents blocs:

- Coneixements de l'entorn.

- Institucional.

- Seguretat i Policia.

- Actualitat.

Compartir en:
SOLICITA INFORMACIÓN

También te pueden interesar estos Programas Destacados


Curso relacionado de INSTITUT NUMÀNCIA FORMACIÓ

Oposiciones Mossos D Esquadra


BarcelonaMatrícula abierta

Si tu sueño es ser Mosso d’Esquadra, si quieres tener una profesión de futuro, prepárate con nosotros. Institut Numància Formació te ayuda a conseguirlo.

La Generalitat de Catalunya convoca anualmente, desde 1983, plazas para acceder a dicho cuerpo de seguridad. La Policía Autonómica de la Generalitat de Catalunya se crea y se regula por la ley 19/1983 del 14 de julio...

Solicita Prueba Gratuita del Streaming Y/O Campus Virtual.


INSTITUT NUMÀNCIA FORMACIÓ

Curso relacionado de MASTER D

Curso Preparatorio Ertzaintza


OnlineMatrícula abierta

¿Quieres aprobar las oposiciones a la Ertzaintza? Preparamos todas las pruebas requeridas en la convocatoria para la Ertzaintza en cualquier localidad de Euskadi. El sueldo de un ertzaina tiene una remuneración de 2.400€ mensuales aprox. una buena salida profesional si cumples los requisitos de acceso.

Somos expertos en oposiciones para la Ertzaintza, contamos con los mejores docentes para la preparación y un sistema de formación abierta que combina lo mejor de la formación online con la formación presencial en nuestras academias...


MASTER D

Curso relacionado de MASTER D

Curso de Policía Foral para Navarra


OnlineMatrícula abierta

El curso de Policía Foral de Navarra trata los temas exigidos para las convocatorias de las oposiciones de policía de la Comunidad foral. El curso para preparar de las oposiciones de acceso a la Policía Foral de Navarra dota al alumno de los conocimientos necesarios para poder realizar y superar las pruebas que forman parte de estas oposiciones...


MASTER D

Curso relacionado de MASTER D

Curso de Mossos D Esquadra


OnlineMatrícula abierta

Vols ser mosso d’esquadra? Superar les oposicions per als Mossos d’Esquadra suposa aconseguir un feina fixa amb una remuneració d'aproximadament 2.000 €* al mes.

Si estàs pensant presentar-te a les oposicions de mosso, ara es pot accedir des de batxiller o equivalent i s'elimina el límit d'edat. Prepara't amb el curs de MasterD, et donem uns quants motius per fer-ho:

- Professors experts i formació amb agents...


MASTER D

Curso relacionado de INSTITUT NUMÀNCIA FORMACIÓ

OPOSICIÓN GUARDIA CIVIL


BarcelonaModalidad abierta

El cuerpo de la Guardia Civil tiene más de 150 años de vida, constituye uno de los cuerpos más queridos y vinculados con el pueblo español. Es una Institución que aspira a servir a los ciudadanos manteniendo intactas las tradiciones que le han llevado a mantenerse durante este siglo y medio.

Algunas de las funciones que realiza el Cuerpo de la Guardia Civil son: velar por el cumplimiento de las Leyes y de los Reglamentos, prestar auxilio en casos de riesgo grave o de catástrofe o calamidad pública, auxiliar y proteger a las personas y asegurar la conservación y la custodia de sus bienes, etc...


Curso relacionado de INSTITUT NUMÀNCIA FORMACIÓ

La Generalitat de Catalunya convoca anualmente plazas para acceder a este cuerpo, nacido como organización única durante los años 80 aunque su historia se remonta al siglo XIX cuando las instituciones de servicios contra incendios empezaron a aparecer en Catalunya.

Los Bomberos de la Generalitat son un cuerpo muy prestigioso en el ámbito de la seguridad ciudadana, algunas de sus funciones son: realizar labores de extinción de incendios en edificaciones, vehículos, vegetación, etc...


Formación relacionada


Haz tu pregunta